Hade det inte varit riktigt fint med en fasadrengöring?

Tvätt och rengöring av fasaden

Att fasaden på din fastighet blir skadad förr eller senare är oundvikligt. Yttre påverkan som algbildning, mögel och luftförorening förkortar konstruktionens livslängd,  därför finns vi på Målerit i Norrköping nära till hands. Vi rekommenderar er starkt att tvätta huset innan husmålningen äger rum.
Med vår metod kan man även underhållstvätta huset, då vi inte använder oss av kemikalier så påverkar det inte färgskiktet.

En fasadrengöring återställer utseendet på byggnaden och är en lönsam ekonomisk investering. Med vår djuprengörande och miljövänliga utrustning tar vi bort all smuts och förhöjer din bostads attraktivitet. 

Hur fungerar en fasadtvätt?

Vår tvättmetod är skonsam för ytmaterialet då vi inte använder oss av några sura medel. Arbetet med fasadtvätten är en noggrann process. All smutsbildning måste bort samtidigt vi är försiktiga med bostaden. Vi använder oss framför allt av avjoniserat vatten för fasadrengöringen men beroende på vilket material din bostad är byggt utav så använder vi olika borstar. I vissa fall måste vi renovera fasaden för att undkomma skavanker istället.

Är du intresserad av våra tjänster?